Diensten

Ik help ZZP'ers en MKB'ers bij hun online marketing activiteiten en hun online presence.

Online Marketing Support

Veel klanten help ik op basis van een vast aantal uren per maand. We zitten minimaal 1x per maand samen aan tafel en bespreken alle (online) marketing vraagstukken die er zijn. Samen maken we een content en een campagne kalender en wordt bepaald wie welke acties gaat uitvoeren. Ik maak graag gebruik van mijn uitgebreide netwerk aan specialisten en schakel deze daar waar nodig in bij mijn opdrachtgevers.

Social media (advertising)

Veel bedrijven komen niet structureel toe aan het op een juiste manier inzetten van hun social media kanalen. Of ze zijn helemaal nog niet aanwezig op social media. Voor iedere doelgroep is er wel een social kanaal te bedenken waar het voor een bedrijf interessant is om zichtbaar te zijn. Social media zijn ook nog eens heel laagdrempelig op het gebied van advertising. Met kleine maandelijkse investeringen kan een heel mooi publiek bereikt worden.

Samen bepalen we welke social media kanalen interessant (kunnen) zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand van een marketingkalender gaan we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigd is op de social media kanalen die we zelf bepaald hebben. Aan de hand van een advertentiebudget zorgen we voor extra bereik, traffic of sales.

Lees meer over Facebook beheer

Magento 2 projectmanagement

Magento is een van de meest gebruikte software tools om webshops in te ontwikkelen. Inmiddels ben ik betrokken geweest bij tientallen Magento opleveringen. Regelmatig word ik gevraagd vanuit de eindklant om als projectmanager te fungeren tijdens het gehele traject van het formuleren van de gewenste functionaliteiten en uitgangspunten tot de daadwerkelijke oplevering van de webshop. Na oplevering blijf ik vaak nog betrokken bij de webshop als vraagbaak en coördinator tussen de verschillende externe (online marketing) partijen.

Conversie optimalisatie

Afhankelijk van het doel van je website of webshop wil je het effect ervan meten. Bij een website kan dit bijvoorbeeld zijn het aantal leads dat via een online campagne zich registreert. Bij een webshop is dit bijvoorbeeld de daadwerkelijke verkoop. Hierbij is het conversie percentage het aandeel bezoekers dat daadwerkelijk tot aankoop over gaat. Dus als het conversie percentage 2% bedraagt, dan kopen 2 van de 100 bezoekers. Om tot meer omzet te komen, kunt u zorgen voor meer bezoekers naar je website of webshop. Vaak is het eenvoudiger en goedkoper om eerst in te zetten op conversie optimalisatie (bijv. door van 2% naar 4% te groeien in bovengenoemd voorbeeld). Graag ondersteun ik je bij het verbeteren van de conversie. van jouw website of webshop.

SEO

De organische vindbaarheid binnen zoekmachines van websites en webshops is voor de meeste bedrijven van groot belang. Aan de hand van een SEO quick scan beoordeel ik de kansen om hoger in de zoekmachines te komen met relevante zoekwoorden.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

SEA (Google Adwords)

Search Engine Advertising (SEA) ofwel zoekmachine adverteren is een betaalde manier om hoog in de zoekmachines te komen op basis van gewenste zoekwoorden.

Lees meer over Google Adwords
Ik werk onder andere voor:

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Ook interesse in online marketing support?

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in online marketing? Laat je gegevens achter en we maken een kennismakingsafspraak!

Please wait...