Over Twizz

Hi! Ik ben Dennis Pantekoek en heb Twizz Marketing Support in 2010 opgericht met als doel MKB bedrijven te helpen hun online marketing activiteiten op te zetten en/of te verbeteren.

Inmiddels heb ik als online marketing consultant meer dan 60 bedrijven mogen helpen bij hun online activiteiten. Van het opzetten van een zakelijk social media account (Facebook/Instagram) tot en met het begeleiden naar een complexe omnichannel omgeving in Magento 2 met vele koppelingen.

Ik haal er veel plezier uit ondernemers op weg te helpen in het woud dat online marketing heet.

Heb ik zelf alle kennis in huis? Nee! Ik maak graag gebruik van mijn slimme netwerk. Hierdoor ben ik het aanspreekpunt voor de ondernemer en zorg ervoor dat op de juiste momenten de juiste specialisten voor mijn klanten aan de slag gaan.

Naast mijn passie voor (online) marketing ben ik helemaal gek van voetbal. Ik heb zelf altijd gespeeld (veld en zaal) en ben jarenlang bestuurslid geweest bij VV Caesar. In 1998 heb ik voor het eerst een bezoek gebracht aan Manchester United. Sindsdien reis ik een aantal keer per seizoen af om een wedstrijd bij te wonen. Op www.man-utd-fan.nl lees je meer over deze passie.

Foto Dennis Pantekoek

Ook interesse in online marketing support?

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in online marketing? Laat je gegevens achter en we maken een kennismakingsafspraak!

Please wait...